Log Ind Skab din succes konto ikon
Start din vækst

NZhero1920x1080

  Om eksperterne

  Ingen kan vide alt, eller være i ekspert i alt.

  Derfor har vi samlet en hel række eksperter til at hjælpe dig med din vækst.

  For at øge din viden, så du lettere og hurtigere kommer videre med dit firma.

  Så du er godt forberedt på opgaven, inden du hyrer hjælp. Det er både billigere, og sparer dig for tid og fejl.

  Win-win.

  Hvem er eksperterne du kan lære fra?

  CKJ

  Claus Jeppesen

  Forretningsudvikling

  Jeg brænder for at hjælpe de selvstændige med et godt råd, viden og deler gerne mit eget netværk. Jeg har mange års erfaring indenfor hvordan du forsikrer dig som selvstændig.

  ConnieMadsen

  Connie Madsen

  Grafisk designer

  Min store passion er at formidle budskaber for mine kunder på en god visuel måde. I artiklen om grafik kan du bliver klogere på, hvad der er vigtigt, når man skal hjælpe sine budskaber på vej.

  BonnieVRDoktor

  Bonnie Doktor

  Konsulent

  Jeg har en psykologisk kandidatprofil med speciale i stress og psykisk arbejdsmiljø. Specialist i rekruttering og stress. Arbejder med ledergrupper, medarbejderteams og på individuelt niveau.

  SanneDollerup

  Sanne Dollerup

  Branche- og trendforsker

  Ph.d fra Aalborg Universitet om‌ emotionelle beslutningsprocesser i forbindelse med markedsføring og salg. Partner i Institut for Kundetyper.

  Jannich Rindom-2-1

  Jannich Rindom

  Ekspert i telemarketing

  Jeg specialiserer mig i at optimere salg via LinkedIn og telefonen. Jeg har hjulpet mere end 2.000 mennesker med at opnå markante oms. stigninger. Topanmeldt rådgiver og forfatter til e-bøger om salg.

  EvaHolmHertel

  Eva Holm Hertel

  Konsulent - Forfatter

  Jeg er forfatter til bogen ”Autentisk nærværende ledelse” . Derudover har jeg flere års erfaring som konsulent og underviser indenfor ledelse, samarbejde og kommunikation.

  DortheRoenne

  Dorte Rønne

  Økonomisk sparringspartner

  Jeg hjælper selvstændige med at få styr på deres økonomi og regnskab, så de får overblikket tilbage. Det skal ikke være regnskabet, der tager glæden fra at være selvstændig.

  BrianJacobsen

  Brian Jakobsen

  CEO & medstifter af Customers 1st

  Gennem et alt-i-ét kassesystem til butikker, hjælper jeg med at digitalisere den "gammeldags" detailbranche. Min helt store passion er især iværksætteri og udvikling af nye virksomheder.

  LouiseDyrhave

  Louise Dyrhave

  Servicedesigner

  Jeg arbejder med kundeoplevelser der er unikke. Jeg arbejder med dig og dit team, så alle forstår og kan forudse hvad kunderne har brug for. Bagefter vil I kunne overgå deres behov.

  FlemmingEiberg

  Flemming Eiberg

  Værdiskaber

  Jeg hjælper virksomheder med at bygge, drive og videreudvikle en sund forretning, med fokus på produktudvikling, marketing og salg.

  AnnemetteStaal

  Annemette Staal

  Adfærdspsykolog

  Jeg er forfatter og bruges ofte som adfærdsekspert i medierne. Til daglig arbejder jeg med adfærdsforandring via rådgivning, foredrag og workshops om nudging og adfærdsdesign.

  ChristianChristiansen

  Christian Christiansen

  Medstifter

  Jeg er medstifter af Rackbeat, der er et digitalt lagerstyringssystem, som sørger for, at SMV'ere med lager kan holde styr på deres indkøb, lager, salg og leverancer. Kort sagt: Hele butikken.

  MikkelSmith

  Mikkel Smith

  Leanekspert

  Det vigtigste ved Lean er kun at anvende de værktøjer, som målrettet understøtter opnåelse af strategi og mål. Metoder fra Lean kan anvendes i alle funktioner – og naturligvis også i startups!

  SteffenSkaaning

  Steffen Skaaning

  Europæisk patent advokat

  For start-ups etablerer jeg en IPR-strategi, og har erfaring indenfor vindenergi, bølgeteknologier, sundhedspleje (enheder), software, robotteknologi og droner.

  RasmusHenningsen---Stor-1000px

  Rasmus Henningsen

  Marketing-troldmand

  Hvordan forvandler du 1 kr. til 2, 5, eller 10 kr? Det ved jeg, og bruger (næsten) alt min vågne tid på at hjælpe andre med, eller blive endnu dygtigere til.

  ChristianBaun

  Christian Baun

  Logodesigner

  For mig skal et logo kommunikere en relevant og original idé, der afspejler din virksomheds strategi og værdier. Det kræver forberedelse – f.eks. at vi sammen definerer din value proposition og relevante keywords.

  ThomasMartinsen

  Thomas Martinsen

  Videoekspert

  Jeg har mit speciale inden for mobilvideo, og kan hjælpe jer super nemt i gang ved at bruge mine effektive metoder, som sparer dig for en masse frustrationer, tid og besvær i opstarten.

  JacobPetersen

  Jacob Petersen

  Copywriter / SEO-konsulent

  Mit speciale er SEO-venlig kommunikation centreret om den gode brugeroplevelse. Jeg får dig til tops i Google og konverterer dine besøgende til betalende kunder.

  EmilBuur

  Emil Buur

  COO
  Er du også træt af spildte annoncekroner? Jeg brænder for at hjælpe virksomheder med at vækste deres forretning via en holistisk tilgang til digital markedsføring, som danner en rød tråd på tværs af forskellige kanaler.
  Pernille-Louise Lenskjold

  Pernille-Louise Lenskjold

  CSO
  Jeg har i de sidste 14 år aktivt arbejdet med online markedsføring i form af SEO, content og SoMe.
  Jeg hjælper vi din virksomhed med at skabe resultater der kan mærkes på bundlinjen
  EvaSachse-og-LeifCarlsen

  Eva Sachse og Leif Carlsen

  Social selling og LinkedIn eksperter

  Vi har arbejdet med social selling på LinkedIn siden 2014 og bruger social selling metodikken til at drive deres forretning. Det kan du også gøre.

  Valentina

  Valentina Andrejic

  Marketing Manager
  Jeg er Marketing Manager med ansvaret for SEO-optimering og e-mail markedsføring hos Ageras. Jeg har en del erfaring inden for marketing herunder også affiliate marketing. 
  MetteFruensgaard

  Mette Fruensgaard

  Co-founder
  Det er FANTASTISK at vise både startups og etablerede virksomheder og organisationer, hvordan de trin for trin skaber, udvikler, optimerer og vedligeholder en abonnements­forretning eller medlemsklub.
  AndreasFabricius

  Andreas Fabricius

  SVP Emerging Markets

  Gamification er et nyt men velkendt fænomen i marketing kontekst. Playable kan hjælpe dig med at indsamle first party data, højeste konverteringsrater du vil drømme om og sikre længere og dybt engagement.

  Steve Nissen - Ekspert

  Steve Nissen

  Personlig træner
  Jeg interesser mig for dig, og din udvikling. Det er at bringe dig fra A-Z med udgangspunkt i dag, og hvor du er lige nu. Træning er ikke bare træning. Det er at optimere det, så du får det gjort, og hurtigt kan se resultater.
  Maike-glue

  Maike Glue

  Lifebalancer

  Jeg er uddannet erhvervspsykolog, og har specialiseret mig i livsbalance for at hjælpe mennesker og firmaer med at skabe bedre muligheder for en god livsbalance.

  DitteLindqvist

  Ditte Lindqvist

  Personlig Udvikler
  Jeg tror på, at vi alle er unikke mennesker, som indeholder de ressourcer, potentialer og styrker, som vi hver især har brug for. Det gælder om at få fokus på de vigtige værdier i eget liv. Dét kan jeg hjælpe dig med. 
  Lykke-marianna-bak

  Lykke Marianna

  Coach & hypnoterapeut

  Når vi finder årsagen til et problem, går vores hjerne allerede i gang med at finde løsninger. Uden årsagen bliver hjernen ved med at gøre det samme. Sammen finder vi årsagen, og skaber en løsning som passer perfekt til dig.

  KristineKarlshoej

  Kristine Karlshøj

  Coach og facilitator

  Naturen og de gode spørgsmål, er vigtige greb når jeg coacher og faciliterer udviklingsprocesser for organisationer. Jeg kalder det “meningsfuld forandring”, når jeg coacher ledere til bedre lederskab. Coaching er for mig redskabet til forandring.

  JensChristianLarsen

  Jens Chritian Larsen

  Ledelsesrådgiver

  Jeg arbejder med ledelsesværktøjer til mere tilfredse medarbejdere, der præsterer bedre resultater. Simple men effektive metoder så du når dine mål.

  SoerenLindhardt

  Søren Lindhardt

  Kundepsykologi, salg, forretningsudv.

  Jeg lærer dig at sælge på kundens banehalvdel, så kunder spørger om de må handle med dig. Her får du adgang til erfaringer fra egne virksomheder, med succesfyldte exits. Se hvad andre siger på Trustpilot

  ChristelLindhardt

  Christel Lindhardt

  Kundepsykologi, salg & marketing

  Mit speciale er salgsledelse og vækst med mere end 25 års erfaring i salg & kundepsykologi – digitalt & analogt. Jeg hjælper dig der ønsker at øge salget og nå dit mål, komme tættere på din kunde og forstå adfærd.

  Peter Laursen

  Peter Lauritsen

  CPO, e-mail marketing specialist og forfatter

  Som e-mail marketingspecialist og forfatter til bogen “E-mail marketing: Grundbog fra A til Z” hjælper jeg virksomheder med at udnytte potentialet i e-mailmarketing til at skaffe flere leads og øge deres omsætning.

  Anne Ejlerskov

  Anne Ejlerskov

  Projektleder
  Jeg er en ildsjæl, når det kommer til at få dine budskaber frem, skabe målbare resultater og få kommunikeret dine budskaber klart.

  Lær af eksperterne lige her

  Vælg det område du har brug for at blive bedre til

   

  eBOG_forside__FRIE__SkabDinSucces_RGB

   

  PS. Der er også en bog. Og den er til dig, der...

  ... er i gang eller starter din rejse. Her får du styr på dit skib, og et godt tag på roret.

  Rigtig mange har svært ved at forklare og sælge det de har. Ordre går tabt når du ikke trænger igennem, og din mulige kunder bare ikke bliver begejstret.

  I bogen du finder her tager vi fat på dine historier, så du kommer godt fra start.

  Der også overblikket over dit firma. Du får værktøjet De 5 elementer, så du hele tiden har styr på dit firma.

  Så du kun træffer beslutninger, der også tager højde for konsekvenserne af dine ideer for resten af firmaet.

  Det er en god start på din vækst. Og det fortsætter her på hjemmesiden, så du navigerer rigtig på hele din sejlads.

   

  Frie Selvstændige

  Frie
  Overgade 24
  5000 Odense C

  Tel: 63 13 85 50
  skabdinsucces@frie.dk

  Åbningstider

  Du kan kontakte Frie Selvstændige i tidsrummet

  Man - Tors: 8-16
  Fredag:        8-14