Log Ind Skab din succes konto ikon
Start din vækst

NZhero1920x1080

  Energi

  Det er svært at drive firmaet, hvis du ser udkørt ud. Og er det.

  For som selvstændig er du “på”, og ofte er du midtpunktet. Det kræver overskud.

  Dit system skal fungere. 

  Vejene dertil er mange. Det vigtige er at du finder din vej, så det ikke ender i en blindgyde. Blot fordi..

  Energi er forudsætningen for livsbalance.

  Top 5 tips hvordan du får motioneret som travl selvstændige og bevarer motivationen.

  Vi ved det alle sammen godt. Motion giver dig energien til at kunne performe. Det forbedrer din produktivitet, fokus og overordnet velvære.

  Så her er der 5 tips, der hjælper dig med at inkorporere træning i din daglige rutine. Så du kan skabe din succes.

  Gør træning til del af din daglige rutine: Afsæt et bestemt tidspunkt på dagen til fysisk aktivitet. Gør det fx til en vane at træne først om morgenen. Selv et 15 minutters program virker.

  Find en favorit træningsrutine: En favorit træningsrutine motiverer mere. Uanset om det er løb, yoga eller vægtløftning, er det vigtigt at vælge en aktivitet, som du ser frem til at lave regelmæssigt.

  Fokuser på processen, ikke resultatet: Det betyder, at du fokuserer på nydelsen og fordelene ved selve aktiviteten. I stedet for blot at forsøge, at nå et bestemt konditionsniveau eller vægttabsmål.

  Prøv forskellige typer træning i din rutine: Favoritter virker som sagt godt. Men prøv alligevel nyt en gang imellem for at holde tingene interessante og udfordrende.

  Lad ikke tilbageslag afskrække dig: Vær vedholdende. Fokuser på de langsigtede fordele ved regelmæssig fysisk aktivitet i stedet for at blive afskrækket af midlertidige tilbageslag eller fiaskoer. Det er langt bedre end at møde en blindgyde.

  Sæt i gang icon__Smiley__RGB

   

  FS-SI-1163335715