Log Ind Skab din succes konto ikon
Start din vækst

NZhero1920x1080

  Sæt igang

  Ledelse handler ikke om titler, stillinger eller flotte PowerPoints.

  Også her skal du være historiefortælleren.

  For som leder påvirker du andre, og har indflydelse  på andre. Du skal kunne se længere end andre ser, og se ting tidligere.

  Du har jo roret, og skal kunne fortælle hvilken vej I skal.

  Det hjælper at kende vejen, når du skal vise vejen.

  De 5 bedste grunde til, at historiefortælling betyder noget i ledelse

  Igennem hele Skab din succes universet har historiefortælling været omdrejningspunktet. Ledelse er ingen undtagelse.

  Skal du så til at være forfatter? Ja og nej. Det jo ikke en bog du er igang med. Men du er igang med at få folk flyttet. Og folk valfarter til biograferne og koncerter for netop det. Historier der rører dem. Som de inspireres af.

  Historiefortælling er den mest kraftfulde måde du kan bringe dine ideer ud i verden. Og den bedste måde at fange opmærksomheden på, og skabe en følelsesmæssig forbindelse der inspirerer til handling.

  Ikke overbevist? Her er de 5 bedste grunde:

  Det engagerer og inspirerer: Historier har evnen tør statistik eller fakta ikke har. Ved at bruge storytelling i dit lederskab kan du meget bedre inspirere dit team.

  Det tydeliggører og kommunikerer dit budskab: Få de komplekse eller abstrakte ideer fortalt. Og så de kan forstås og huskes. Og hvad du vil opnå.

  Det opbygger tillid og troværdighed: Ved at dele personlige anekdoter eller historier, der illustrerer dine værdier og overbevisninger, kan du skabe en følelse af autenticitet og ærlighed, der inspirerer til tillid til andre.

  Det skaber en fælles kultur: Vi deler historier, og vores fælles historie. De har evnen til at bringe mennesker sammen og skabe en følelse af fælles kultur og identitet i et team.

  Historiefortælling hjælper med at motivere og overtale: Du skal få folk rykket. Ved at bruge historier til at illustrere fordelene og konsekvenserne af visse handlinger, kan du inspirere dit team til at tage de nødvendige skridt for at nå deres mål.

  Der er selvfølgelig meget mere til det - og du kan komme videre lige her: Din masterplan i Led med de 6 R'er og i Ledelse der skaber succes.

   

  FS-SI-1185082393