Log Ind Skab din succes konto ikon
Start din vækst

NZhero1920x1080

  Motivér

  Du har 2 opgaver når det kommer til motivation. Dig og din omverden.

  Du skal omfavne din indre styrke, og tro på du har evnen til at overvinde enhver forhindring du møder.

  Dernæst, den eneste måde at udvikle det bedste i en person, er ved påskønnelse og opmuntring.

  Det handler stadig om at blive bedre, og kunne blive bedre.

  Din indflydelse begrænses kun af din fantasi og dit engagement.

  5 ting der vil ske, hvis du ikke motiverer dine medarbejdere.

  Det er så oplagt, at motivation er vejen til de bedste resultater for din virksomhed. Så lad os se på hvad der typisk sker uden.

  Hvad vil du så ikke opleve...

  Nedsat produktivitet: Hvis dine medarbejdere ikke er motiverede, så er de ikke så produktive, som de kunne være. Dette kan resultere i oversete deadlines, lavere kvalitet på arbejdet og nedsat effektivitet.

  Øget medarbejderomsætning: Manglende motivation fører til øget medarbejderomsætning. Når medarbejderne føler, at de ikke er værdsat eller anerkendt for deres hårde arbejde, kan de være mere tilbøjelige til at forlade dit firma. Og det er dyrt for dig.

  Nedsat kundetilfredshed: Umotiverede medarbejdere yder typisk ikke den fremragende kundeservice, hvilket kan føre til nedsat kundetilfredshed. Dette skader i sidste ende dit firmas omdømme og bundlinje.

  Nedsat innovation: Motiverede medarbejdere er ofte mere kreative og innovative i deres arbejde. Når dine medarbejdere ikke er motiverede, kan de være mindre tilbøjelige til at komme med nye ideer eller finde kreative løsninger på problemer.

  Nedsat samarbejde: Umotiverede medarbejdere kan være mindre tilbøjelige til at samarbejde med deres kolleger eller bidrage til teamprojekter. Det fører til nedsat teamwork og et mindre sammenhængende arbejdsmiljø.

  Så få læst artiklerne Motivation, Brænd ikke ud og Coaching. Det er tiden værd.

   

  FS-SI-1185082393