Log Ind Skab din succes konto ikon
Start din vækst

NZhero1920x1080

  Her får du 5 tips til at få mere ud af din arbejdstid.

  Det er ingen hemmelighed, at det er vigtigt du bruger din tid optimalt. Det er heller ingen hemmelighed du har 24 timer i døgnet. Der er ikke flere.

  Så med alt det du har om ørene, så har du ikke 1-2 timer hver dag til ting, der reelt ikke skaber værdi for dig.

  De 5 tips er:

  Identificer dine overspringshandlinger: Hvor bruger du tid du godt ved ikke tilføjer værdi til dit liv eller i dit firma? Når du eliminerer dine overspringshandlinger frigør du mere tid til dine vigtige opgaver.

  Lær at sige nej: Det kan være svært at afslå tilbud, men det er vigtigt du lærer at sige nej, når det er nødvendigt. Det er bedre du fokuserer på dine prioriteter.

  Brug Pomodoro-teknikken: Med Pomodoro-teknikken arbejder du fokuseret i 25-minutters blokke efterfulgt af korte pauser. At blive ved og ved gør det ikke bedre. De kortere intervaller hjælper dig til at holde fokus og undgå udbrændthed.

  Planlæg "dybt arbejde"-sessioner: Når 25 minutter bare ikke er nok, så planlæg “dybt arbejde" til arbejde der kræver koncentration og mental indsats. Det højner din produktivitet når du kan arbejde uafbrudt i dedikerede dybe arbejdssessioner. 

  Pas på dig selv: Tidsstyring handler ikke kun om at arbejde hårdere, men også om at passe på dig selv. Sørg for at prioritere egenomsorg og prioriter aktiviteter, der hjælper dig med at genoplade og føle dig energisk.

  Hvordan du får styr på din tid på længere sigt kan du læse mere om i Behold din balance, Hvad skal det blive til, LifeBalance og Tidsstyring.

  FS-SI-1163335715