Log Ind Skab din succes konto ikon
Start din vækst

NZhero1920x1080

  1 min read

  5 psykologiske taktikker der skaber kø

  Psykologen Robert Cialdini så på, hvordan du med psykologiske taktikker kan skabe produkter der er kø efter.

  Taktikker  der kan drive dit salg og konverteringer for din virksomhed.

  Bl.a disse 5:

  Knaphed: En effektiv måde at gøre dit tilbud mere attraktivt på er at skabe en følelse af knaphed. Dette kan gøres ved at begrænse antallet af tilgængelige produkter, tilbyde en tidsbegrænset rabat eller endda fremhæve det faktum, at efterspørgslen efter dit produkt er høj. Knaphed kan få folk til at føle, at de skal handle hurtigt eller risikere at gå glip af en fantastisk mulighed.

  Socialt bevis: Folk er mere tilbøjelige til at stole på og blive påvirket af andres handlinger, så at fremhæve sociale beviser (såsom kundeudtalelser eller casestudier) kan hjælpe med at gøre dit tilbud mere attraktivt.

  Autoritet: At positionere dig selv eller din virksomhed som en autoritet i din branche kan være med til at øge den oplevede værdi af dit tilbud. Dette kan gøres ved at fremvise relevante legitimationsoplysninger, fremhæve relevant erfaring eller præsentere partnerskaber med brancheledere.

  Gensidighed: Gensidighedsprincippet siger, at når nogen gør noget for os, føler vi en følelse af forpligtelse til at gøre noget til gengæld. At tilbyde en gratis prøveperiode, prøve eller anden "gave" kan skabe en følelse af gensidighed og gøre folk mere tilbøjelige til at overveje dit tilbud.

  Tabsaversion: Folk føler sig ofte mere motiverede til at undgå at miste noget end at få noget af samme værdi. At fremhæve de potentielle tab (såsom at gå glip af en rabat eller muligheden for at prøve et produkt) kan gøre dit tilbud mere attraktivt.

  Du kan sikkert genkende alle 5. De vil også øge dit salg, når du bruger dem rigtigt i din marketing.

  Der er selvfølgelig meget mere til salg. Og selvfølgelig vil du gerne bliver klogere på det, så du får mere ud af dit firma.

  Du finder det lige her i Marketing og i Salg.